Grannar och väder

Som ni kanske minns så nämnde jag i ett tidigare blogginlägg att grannen satt och glassade på sin balkong och lapade sol tills han blev brun av både sol och smuts. England är intressant på det viset. Vädret kan ta vilken skepnad som helst, när som helst. Folk som säger att England är det här regniga, gråa, kalla skitstället ljuger. Eller okej, i vissa fall stämmer det – det finns perioder då man verkligen vill ta livet av sig för att vädret är så kasst – men så illa är det inte.

I själva verket var det extremt varmt och härligt bara för en vecka sedan. Jag blev alldeles till mig. Vanligtvis tänker jag inte så mycket på vädret; det finns så mycket annat att oroa sig för. Men det var skönt att ta en paus från studierna och bättra på solbrännan för en gångs skull.

Men det var för en vecka sen. Nu när man grundat sig lite i vardagen igen så börjar jag fundera på om det inte är dags att göra lite förändringar i lägenheten – altan och så vidare är ju uteslutet. Men en pergola eller så skulle kunna funka. Men då måste jag ju fråga Oscar om hjälp… suck. Orkar jag ens det?

Det tål att tänkas på. När sommaren och våren flyter förbi så kommer jag att böna och be om en pergola, så bäst att jag frågar Oscar omedelbums efter detta blogginlägget.

I övrigt mår jag bra, Oscar har uppfört sig, studierna går prima och livet i England funkar. Mycket gnäll om Brexit och så dock. Kan vara lite grötigt och tjatigt ibland. Men det är som det är. Jag är förmodligen inte kvar tills dess att Brexit är “färdigställt” ändå..

Kolla även...