Hur ska man egentligen se ut?

Nu är jag ju redan 24 år och studerar utomlands. Ja, då har man väl liksom kommit ifrån det där spännande med att jaga brudar. Ändå är det ju det här med att finna den rätta, som man kanske verkligen vill leva med. Nu har jag dock insett att jag fortfarande är alldeles för nyfiken och för ung för att binda mig. Det som är intressant är dock hur man ska se ut för att bli populär och uppskattas av det andra könet. Här kan vi ju bara se på min bästa kompis Oscar. Ja, hans mustasch och den äldre herre looken verkar ju gå hem. Sedan har vi min hyresvärd, som dock är äldre, men lever ensam. Ja, han har ett mustigt skägg. Det hindrar ju inte honom från att ha dambesök. Hur som helst är det hand födelsedag snart. Kanske skulle ge någonting till honom.

Jag tänker på skägget när jag ser min hyresvärd

Om du såg min hyresvärd skulle förmodligen det första du tänkte på också vara ett stort skägg. Detta är vad denne 45 årige herre har. Han tar dock väl hand om det. På något sett så är han kanske en kille som faktiskt följer trenderna. Här skulle jag nog kunna lyckas köpa bra skäggbalsam. Det skulle han nog uppskatta. Frågan är bara var jag finner det? Kanske får jag helt enkelt ta en kik på nätet i någon av de många webbutiker som finns. Hur som helst vet jag ju inte vad han gillar. Jag vet heller inte om han ska ha någon fest. Hur som helst blir alla lyckliga över att få ett paket. Sedan är det nog i alla fall så att jag får tänka lite på min egen stil. Vad är det jag behöver för att skapa en personlighet?

Vad jag vill att folk ska tänka när de ser mig?

Naturligtvis kommer väl svaret på detta att vara mycket enkelt. Jag vill naturligtvis att de ska se en smart och väluppfostrad man i unga år. Hur intressant är då det, och är det verkligen något som intresserar de snygga brudarna? Ja, nu är jag ju inte direkt oskuld, så på något sett har det väl fungerat. Jag skulle dock vilja få en helt egen stil, precis som Oscar med mustaschen. Dock är det inte min stil. Hur som helst kunde det vara snyggt med lite skägg i ansiktet. Har hört att det är lite trendigt nu också. Får väl prova och se hur det funkar. Häng med nästa gång jag skriver så kanske jag vet mera.

Kolla även...