Inget fel med att dofta gott…. I guess?

Min polare klagade idag på min body wash. Han tyckte det var fånigt att den doftade äpple. “Du ska ju dofta som en man!” sa han. Han tyckte att jag skulle köpa dubbeldusch eller sån där annan billig skit från Hemköp istället. Men jag har aldrig fattat det tänket. Varför är det manligt att köpa billiga och tråkiga hygienartiklar, som alla doftar likadant? Det är ju helt klart mer manligt att bry sig om sin kropp och ta hand om den än bara ta en snabbdusch så man knappt slutar lukta svett och sen dra ut på stan. Är det inte därför alla killar jag känner tränar på gym, för att de bryr sig om kroppen? Dessutom har jag träffat massvis med tjejer som föredrar de mer “tjejiga” dofterna som min kompis kallar dem. Jag tycker alla killar ska försöka dofta så gott som möjligt, det vore att göra mänskligheten en tjänst!

 

spicebomb

Kolla även...