Tjäna mera pengar som student

Jag precis som alla andra studenter utomlands, kommer att ha en viss budget varje månad. Detta är egentligen inte mycket att hänga i julgranen. Som alla vet så studerar jag till arkeolog här i England, men det betyder inte att jag är ovetande om allting annat. Ja, jag är alltså inte alls insnöad inom bara ett ämne. Det betyder då att jag anser mig ha ett affärssinne, vilket då gjort att jag inser att det finns möjligheter att tjäna mera pengar under den tid jag studerar. Om detta går bra kommer jag ju att kunna göra lite mera än vad som idag är möjligt med min svaga ekonomi. Här har jag funderat på många idéer, och det måste ju vara något som inte tar för mycket tid i anspråk.

Många idéer har jag därför kastat då de inte fungerar på grund av tidsbrist. Jag vill ju trots allt läsa färdigt och få bra betyg. En idé har dock stannat i mitt medvetande och utvecklas för varje dag som går. Det handlar då om att importera något som det skulle finnas en marknad för i England. Jag skulle ju kunna sälja detta via nätet också eftersom jag sitter där varje dag i alla fall. I England finns det ju inget snus att köpa, vilket då kunde vara en bra idé. Nu kommer detta dock att falla på att det redan är för dyrt i Sverige, vilket gör priset omöjligt för import.

Mitt alternativ av samma produkt

Vad som definitivt skulle vara en möjlighet, är att importera snussatser och gör eget snus till försäljning i England. Här kommer jag dock att ha mycket som måste kontrolleras. Är detta lagligt? Kommer hälsomyndigheterna i detta land tillåta det? Vilka skatter och tullavgifter kommer jag att få på detta? Sist men inte minst frågan om det verkligen kommer att finnas en marknad för denna produkt? Ja, som du ser är det inte bara ben som finns i denna förvirrade hjärna, utan här finns det muskler att åstadkomma nästan vad som helst. Om det nu inte finns några hinder i vägen det vill säga.

Kolla även...